View Monadiko.net

View Monadiko.Net

Πέμπτη

Ιστορία του Βέλγου Ρομ Χούμπενς ο οποίος έζησε έναν «εφιάλτη» για 25 χρόνια.

Από: http://www.skountouflis.com/2011/10/25_27.html



Απίστευτη είναι η ιστορία του Βέλγου Ρομ Χούμπενς ο οποίος έζησε έναν «εφιάλτη» για 25 χρόνια. Οι γιατροί πίστευαν πως ο Ρομ βρισκόταν σε κώμα, ενώ στην πραγματικότητα εκείνος είχε τις αισθήσεις του!

Το 1983 ο Ρομ Χούμπενς τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα να παραλύσει ολοκληρωτικά. Λέει χαρακτηριστικά για την στιγμή που ξύπνησε μετά το ατύχημα: «Ούρλιαζα αλλά δεν ακουγόταν τίποτε».


Οι γιατροί δεν κατάλάβαιναν τίποτε από την προσπάθειά του να επικοινωνήσει μαζί τους και τον θεωρούσαν πλέον «φυτό»: «Έγινα μάρτυρας στο δικό μου δράμα όσο οι γιατροί και οι νοσοκόμες προσπαθούσαν να μου μιλήσουν, μέχρι που εξανεμίστηκαν οι ελπίδες τους».

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μία ακολουθία λανθασμένων εξετάσεων από τους γιατρούς. Έτσι ο Χούμπενς υπέφερε σιωπηλά, ανίκανος να επικοινωνήσει με τους γονείς του, ή τους φίλους του που τον επισκέπτονταν και να τους πει ότι ήταν ξύπνιος και καταλάβαινε ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στο δωμάτιό του.

Τυχερός μες στην ατυχία του, ο Ρομ Χούμπενς, επανεξετάστηκε πριν 3 χρόνια στο πανεπιστήμιο της Λιέγης και έτσι ανακαλύφθηκε πως ήταν παράλυτος και πως όλα αυτά τα χρόνια ο εγκέφαλός του λειτουργούσε κανονικά..

Σχετικές Αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι Σελίδες