View Monadiko.net

View Monadiko.Net

Τετάρτη

Το ICAROS είναι απολύτως εξειδικευμένο, πρωτοπόρο Κέντρο Αρθροπλαστικών Ισχίου και Γόνατος

ICAROS

Το ICAROS είναι απολύτως εξειδικευμένο, πρωτοπόρο Κέντρο Αρθροπλαστικών Ισχίου και Γόνατος, το οποίο διαθέτει διεθνή πιστοποίηση ιατρικών πράξεων και παγκόσμια αναγνώριση. Έχει συνεργασία με τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής, μεταξύ αυτών το Imperial College στο Λονδίνο και το Harvard στις ΗΠΑ.
Συμμετέχει στην παγκόσμια ιατρική έρευνα, με έμφαση στην αρθροπλαστική και τη θεραπεία της αρθρίτιδας με βλαστοκύτταρα, δημοσιεύοντας κατά μέσο όρο 10 ιατρικές εργασίες το χρόνο, σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου.
Ο Διευθυντής του ICAROS, Αναπληρωτής Καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Imperial του Λονδίνου, διαθέτει διεθνή πιστοποίηση στις αρθροπλαστικές και τις αναθεωρήσεις του ισχίου και του γόνατος με χειρουργική εμπειρία πέραν των 8.000 επεμβάσεων σε Βρετανία, ΗΠΑ και Ελλάδα.
Το Διεθνές Κέντρο Αρθροπλαστικών Ισχίου και Γόνατος ICAROS, εδρεύει στην  ιδιωτική Κλινική Άγιος Λουκάς στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, η οποία διαθέτει άριστες, βάσει των διεθνών προτύπων, εγκαταστάσεις, καθώς και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.
Το Κέντρο φιλοξενεί τη Γενική Γραμματεία της Ευρωπαϊκής Ορθοπαιδικής Εταιρίας Ισχίου, η οποία αντιπροσωπεύει όλες τις Ευρωπαϊκές Εταιρείες Αρθροπλαστικών και συνεργάζεται στενά με τις αντίστοιχες εταιρείες των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Κίνας και της Ιαπωνίας

Η αποστολή μας

Η αποστολή του Διεθνούς Κέντρου Αρθροπλαστικών Ισχίου & Γόνατος ICAROS είναι να παρέχει σε ασθενείς από όλο τον κόσμο υψηλής ποιότητας θεραπείες για την ελάττωση του πόνου και την καλύτερη κίνηση των αρθρώσεων, από άρτια εξειδικευμένους γιατρούς με διεθνή πιστοποίηση & παγκόσμια αναγνώριση.

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Ιατρείο Θεσσαλονίκης:

Κλινική Άγιος Λουκάς
Website
Διεύθυνση:
552 36, Πανόραμα – Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
2310390599 – 6980123060
FAX:
2310390593
Ώρες επικοινωνίας:
Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. & 18:00 μ.μ – 21:00 μ.μ.

Σχετικές Αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι Σελίδες